Monday, 21 November 2011

nilai persahabatan....

salam... :)

firstly,saya nak minta sorry kat kawan2 saya..sebab saya rasa saya dah berubah..saya cuba menjadi yang terbaik untuk kawan2 saya..tapi,saya rasa,saya tetap tak dapat menjadi yang terbaik..maaf kawan2..

dulu,ada sorang kawan saya nasihat kan saya...

' ms yon, kita kena treat kawan,tak pun orang lain the way kita nak kita dilayan..Cuba bayangkan kalau kita layan orang dengan buruk,macam mana kalau kita ada disituasi orang tu,apa yang kita rasa?? What goes around comes around..Macam mana kalau balasannya bukan kena kat kita,tapi family,x pun teman rapat yang kita sayang,mesti kita sedih kan...'

Lebih kurang mcam tu la kawan saya nasihat kan saya..Saya sangat berterima kasih dekat dia sebab saya betul cuba ikut apa yang dia nasihatkan,.Tapi,biasalah kan,manusia..tak lari dari buat kesilapan,kadang2 saya ada jugak tersasar..Alhamdulillah,saya ada kawan2 yang sangat baik,dan selalu je maafkan saya,dan terima saya seadanya..